Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να κάνετε τις αγορές σας. Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα!

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών και επιβαρύνεστε με επιπλέον 2,5 € για τα έξοδα αντικαταβολής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε κατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εάν η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί εντός αυτής της περιόδου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση είναι να αναγράφεται το όνομα και ο αριθμός της παραγγελίας στην κατάθεση.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR6101103400000034040210535

Δικαιούχος: ΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
* Τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρώνετε χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα μέσα από το ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας.

Δεκτές κάρτες:

Visa
MasterCard
Maestro

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Η πληρωμή με Paypal είναι μια ασφαλής και ευρέως διαδεδομένη μέθοδος πληρωμής και μεταφοράς χρημάτων. Ο χρήστης δημιουργεί ένα εφάπαξ προφίλ στο paypal το οποίο διατηρεί τα στοιχεία πληρωμής του και δεν τα αποκαλύπτει στην εταιρεία. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία της πίστωσης κάθε φορά, αρκεί απλώς να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο paypal.

Μετάβαση στο περιεχόμενο