ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Ακολουθήστε τον τρόπο που σας βολεύει περισσότερο!

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier και επιβαρύνεστε με επιπλέον 2.5€ για τα έξοδα αντικαταβολής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. H κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση είναι να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας στην αιτιολογία. Αναφορικά με τα έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνεται ο εντολέας

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR6101103400000034040210535

Δικαιούχος: ΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
*Τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρώνετε χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα μέσα από το ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της Εθνικής.

Κάρτες που γίνονται αποδεκτές:

Visa
Mastercard
Maestro

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Η πληρωμή μέσω Paypal είναι μια ασφαλής και διαδεδομένη μέθοδο πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων. Ο χρήστης δημιουργεί εφάπαξ ένα προφίλ στο paypal το οποίο διατηρεί τα στοιχεία πληρωμών του και δεν τα κοινοποιεί στην επιχείρηση. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να εισάγεται κάθε φορά στοιχεία πιστωτικής άλλα απλά να θυμάστε τον κωδικό σας στην paypal.

Μετάβαση στο περιεχόμενο