Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους! Για να γίνει η επιστροφή είναι απαραίτητο το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (κάρτες) και την απόδειξη παραγγελίας.

Αλλαγές

Για αλλαγές, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο 694 390 6865 για να δηλώσετε τον λόγο της αλλαγής & το προϊόν που θέλετε και να δείτε αν εγκρίνεται η αλλαγή που θέλετε. Εάν εγκριθεί η επιστροφή, επικοινωνήστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ, με την οποία συνεργαζόμαστε, και στείλτε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε στη διεύθυνση επιστροφής: Ιωάννης Διός, Πλατεία Τημενιδών 3, Έδεσσα Τ.Κ.: 58200 τηλ: 694 390 6865, με έξοδα παραλήπτη. Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας θα σας στείλουμε τη νέα σας παραγγελία. Επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας και τη διαφορά που μπορεί να υπάρχει στην τιμή του νέου προϊόντος (2,50€ αν η παραγγελία είναι κάτω από 50€ + 2€ σε περίπτωση αντικαταβολής).

Σας υπενθυμίζουμε πώς:

Η διαδικασία επιστροφής διαρκεί συνήθως 3-6 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που λαμβάνουμε την επιστροφή στην επιχείρησή μας.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος, η εταιρεία πρέπει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για επίλυση του ζητήματος. Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που μπορεί να φέρουν το προϊόν επιστροφής.
Σημειώστε ότι για λόγους υγιεινής, προϊόντα όπως κολάν, κορμάκια και σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζουν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 694 390 6865 Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 – 14:00.

SOS: Σε περίπτωση που το δέμα δεν παραλειφθεί, ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τα έξοδα αποστολής. Εάν επιλέξει αντικαταβολή και δεν παραλάβει το δέμα, ο λογαριασμός του πελάτη μένει οριστικά κλειδωμένος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο